Secretul PERFORMANȚEI

Radio Whisper - Şoapta Ta de Muzică

Radio Whisper | RadioWhisper.com

”Profit Permanent” vă oferă câteva CADOURI motivaționale... Descărcați-le GRATUIT! (Click pe foto)

Aici sunt portofelele d-voastră pentru internet: PayPal şi...

Moneybookers

Postări populare

marți, 31 martie 2009

VISURILE

MOTTO:

“Oamenii care nu au ţeluri înalte, în general le ating: îşi doresc foarte puţin şi asta primesc. Viaţa nu trebuie trăită astfel. Cred că una din cele mai puternice forţe din lume este voinţa omului care crede în sine, care îndrăzneşte să ţintească sus, să urmarească încrezător lucrurile pe care şi le doreşte în viaţă.”

Richard De Vos


Cel care visează şi trece la fapte, întărindu-şi credinţa, făcând-o de nezdruncinat, este în stare să mute munţii din loc.

Un vis este ca o sămanţă de muştar - când o semeni, ea este cea mai mica dintre toate seminţele din grădină, dar pe măsură ce se dezvoltă, ajunge planta cea mai mare.

Îngrijirea sa necesită atenţie din partea grădinarului, pentru că pământul trebuie cultivat, plivit şi irigat; mai trebuie însă ca gradinarul sa aiba o încredere de neclintit, stăruind până la vremea culesului.

Visătorii pot cunoaşte succesul în diferite cariere, iar aspiraţiile lor influenţează vieţile celor care muncesc şi dau fiecaruia şansa de a se ridica deasupra unei existenţe obişnuite.

Visele lor sunt lumina care arată calea pe care alţii să păşească.

Omul ce are un vis captivant, aproape de sufletul lui, va reuşi să-l vadă împlinit.

Dintr-un vis drag se naşte scopul, iar scopul naşte ţelul.

Urmarirea unui ţel necesită un plan de acţiune.

Omul cu ţeluri bine definite, care concepe un plan pentru atingerea lor, îşi va vedea scopul realizat, iar visele îi vor fi împlinite, la fel de firesc precum firească este succesiunea anotimpurilor.

Visul devenit un scop trebuie transformat în ţeluri concrete şi planuri.

Visele pot transforma realizările oamenilor obişnuiţi în ceva extraordinar.

Visul face ca realizarea să devină fapt împlinit.

“Dacă omul nu a descoperit ceva pentru care să-şi poată da viaţa, atunci nu merită să trăiasca.” - spune Martin Luther King Jr.

Orice om care se poate astfel dărui unui scop îşi poate îndeplini aspiraţiile.

Fiecare visător are de urcat un munte pentru a putea vedea cu adevărat Pământul Făgăduinţei.

Ideile bine canalizate sunt seminţele maturizării şi ale împlinirii. Educarea minţii este esenţială pentru a-ţi atinge scopul; o minte instruită nu cunoaşte alte limite în afara celor impuse de ea însăşi.

Legile statului pot asigura libertatea unui individ din punct de vedere fizic, dar daca indivizii nu îşi educă mintea, vor rămâne înrobiţi spiritual. Această stare de umilinţă spirituală este la fel de apăsătoare ca robia fizică, iar cei care i se supun nu se pot ridica deasupra pragului impus de gândirea lor limitată, pe când cei care visează la o viaţă mai bună şi optează în mod conştient pentru cultivarea spiritului, vor descoperi libertatea în adevăratul sens al cuvântului.

Din nefericire, formarea unei gândiri principiale este un lucru pe care fiecare trebuie să-l înfaptuiască pentru sine; nimeni altcineva nu-l poate face în locul sau.

Norocoşii indivizi care îşi educă mintea vor atinge un înalt nivel de gândire, iar starea lor materială se va modifica în consecinţă.

Adevăratul succes este prelucrarea unei gândiri principiale, corect directionate. Indivizii care îşi doresc sincer ce este mai bun de la viaţă trebuie să îşi schimbe de bună voie vechea mentalitate cu una diferită – mentalitatea care a trecut proba timpului şi care a permis altora să atingă succesul. Este important să înveţi din experienţa celor care în viaţă se conduc după principii, decât să fii condus de emoţii, relativism şi materialism.

Alege-ţi concurenţii cu griă pentru că destinul lor va fi de asemenea şi al tău. Mai mult, studiază şi însuşeşte-ţi principiile adevăratului succes de unul singur şi astfel vei deveni tu însuţi. Oamenii cu principii reprezintă adevăratul succes al acestei perioade confuze.

Prosperitatea durabilă nu le este hărăzită celor care nu sunt pregătiţi să o primească. Pregatirea constă în insuşirea legilor care guvernează bunăstarea – legi care de fapt, respectate în viaţa de zi cu zi, îţi pot aduce bogaţia.

Nimeni nu atinge o bunăstare durabilă prin nesăbuinţă, noroc sau şansă.

Aceasta se obţine printr-o continuă respectare a legilor, care confirmă valoarea unor cunoştinţe aprofundate prin vise, ţeluri, scopuri, planuri, efort, cumpătare şi răbdare. Drumul către prosperitate nu mai este deloc necunoscut celor care l-au găsit; însă el rămâne o enigmă pentru cei care nu cunosc legile.

Orice muritor este o creaţie unică.

Fiecare este înzestrat cu o inteligenţă şi cu o abilitate distincte, diferite de ale oricărei alte persoane; fiecare are un anumit grad de potenţial şi limitare; fiecare are preferinţele sale. Nimeni nu este copia fidelă a altcuiva, chiar dacă există persoane cu interese comune. Acesta este miracolul creaţiei divine.

Logica obişnuită cere ca indivizii să îşi găsească locuri în ierarhia socială, lucru esenţial pentru cunoaşterea fericirii şi a împlinirii.

O naţiune prosperă, sănătoasă, trebuie să aibă o ierarhie socială bine stabilită, care să acţioneze ca un întreg. Unicitatea indivizilor cu aptitudini şi interese diferite armonizează nevoile acestui întreg.

Astăzi există o mulţime de posibilităţi pentru fiecare visător dispus să plătească preţul succesului.

Fiecare om este o forţă creatoare independentă, capabilă să îşi transforme visele în realitate.

Aspiraţiile se realizează pentru cei care cred din tot sufletul, aşa cum fac copiii – credinţă despre care Iisus spunea că este atât de puternică, încat poate muta munţii din loc.

A visa înseamnă a imagina.

A imagina înseamnă a acţiona.

A acţiona înseamnă a realiza.

Poate oare un om fără minte, un om de nimic să obţină vreodată o realizare atunci când îşi abandonează aspiraţiile şi renunţă la puritatea sufletului?

Niciodată, pentru că sfidează Legea Supremă.

El pierde binecuvântarea acelui “Cere şi ţi se va da”; el respinge liniştea, care este cu mult mai presus decât mintea omeneasca poate înţelege.

Marea provocare a vieţii este să ai vise măreţe, nobile, la care să ţii, pentru că ele sunt urzeala din care se va ţese viitorul – un viitor fascinant, presărat cu valoroase posibilităţi.

Cele mai mari realizări ale omenirii au început prin sădirea viselor.

Dintr-o singură ghindă se naşte o padure. Dintr-un bob de porumb se nasc lanuri întregi. Viţa-de-vie dăruieşte nenumăraţi ciorchini. Tot aşa, visele sunt seminţele tuturor realităţilor viitoare.

Neştiutorii, martorii invidioşi şi spectatorii geloşi, care nu reuşesc să pătrundă puterea viselor, pun succesul altora pe seama norocului sau a lipsei de scrupule.


Asemenea oameni îi judecă din prisma perspectivelor limitate, a convingerilor lor etice şi morale pe visătorii care se îmbogăţesc.

Nu sunt în stare să vadă adevarul pentru că nu au putut să-l afle. Propriile idei îi leagă de condiţia lor fără principii. În ignoranţa lor, aruncă cu pietre în cei care reuşesc să se realizeze pe deplin.


Astfel de critici nu pot înţelege ce înseamnă viziunea, angajamentul, organizarea, efortul, provocarea şi perseverenţa necesare pentru ca o afacere valoroasă să poată atinge succesul.


Ei nu pot înţelege numeroasele sacrificii făcute, nu sunt conştienţi de nenumaratele piedici depăşite.

Nu iau în calcul riscul, îngrijorarea, dezamăgirea şi durerea întampinate; nu ştiu nimic despre durata călătoriei şi răbdarea necesară. Ei văd doar răsplata finală pe care o privesc drept favoare, şansă sau noroc.


Theodore Roosevelt, un vizionar care a înţeles prea bine criticile frecvente la care sunt supuşi visătorii, a spus: “Nu contează cel ce critică, nici cel care atrage atenţia asupra şovăielii unui om puternic sau asupra a ceea ce putea fi făcut mai bine. Cel care de fapt contează este luptătorul din arenă, cu faţa năclăită de praf, sudoare şi sânge, străduindu-se din răsputeri, vitejeşte, care greşeşte şi îşi pierde puterile iarăşi şi iarăşi, pentru că nu există efort fără greşeală şi puncte slabe, dar care se luptă cu adevărat să îndeplinească faptele, care cunoaşte extraordinarul entuziasm, devotamentul fără margini, care se dăruieşte unei cauze merituoase, care în cazul cel mai fericit cunoaşte triumful unei mari realizări, sau în cel mai rău caz, dacă eşuează, aceasta se întampla cel puţin pentru că a avut planuri îndrăzneţe, astfel că locul său nu va fi nicicând alături de cei distanţi şi sfioşi care nu cunosc nici victoria, nici înfrângerea.”


Adevărul este că omul trebuie să se supună atotputernicei Legi a Cauzei şi Efectului, pentru că aceasta este omniprezentă şi imuabilă.


Milionarul, muncitorul, cerşetorul, toţi se supun ei.

Fiecare atinge o anumită poziţie socială datorită acestei legi, care hotărăşte ca orice individ să primească ceea ce a câştigat în mod corect.


Efortul sau cauza determină răsplata sau efectul.


Cu cât efortul este mai mare, cu atât mai valoroasă va fi răsplata. Favoarea, şansa, norocul nu contează în ordinea universală.


Orice realizare, sau lipsa acesteia, reprezintă răsplata efortului, sau nevoia acestuia. În esenţă, succesul sau eşecul sunt idei manifestate, vise împlinite sau scopuri realizate.


Faureşte-ţi un vis; nu-l lăsa să scape; păstrează-l cu sfinţenie, ca pe un bulgăre de aur. Lasă-l să-ţi răscolească sufletul şi să-ţi stimuleze gândurile, pentru că el va determina cursul vieţii tale.


Urmează-ţi visul cu încredere şi într-o zi se va realiza.


Astăzi, situaţia ta materială poate fi apăsătoare şi dificilă, dar acest fapt nu va fi de lungă durată dacă îţi făureşti un vis incitant pe care să îl urmezi din tot sufletul.


Când visul îţi va schimba lumea interioară a ideilor, lumea exterioară va raspunde schimbării. Un vis entuziast aduce cu sine schimbarea.


Fii prudent în ceea ce visezi în mod conştient, dacă vrei ca visul să se împlinească. Visul care te înflăcărează şi pe care îl păstrezi în suflet este sursa unei realizări care va dura o viaţă.


Într-o bună zi visul din sufletul tău se va realiza, indiferent de natura sa: bun sau rău, sau şi bun şi rău, nu are importanţă.


În final, viaţa ta va urma cursul pe care ţi-l doreşti cel mai mult.

Vei primi adevarata răsplată pentru efortul depus, pe măsura propriilor tale idei.


Indiferent de ceea ce eşti acum, vei accepta status-quo-ul, vei reuşi sau vei eşua în funcţie de esenţa gândurilor tale.


Poţi ajunge la înălţimea celui mai nobil vis al tău sau te poţi coborî la nivelul cel mai josnic al imaginaţiei tale.


Pentru că ai libertatea de a gândi, soarta este în mainile tale. Tu eşti singurul răspunzător.

DE REŢINUT

Viziunea este pecetea destinului tău.


GLENN BLAND

Puterea minţii - Secretele Eterne ale Marilor Succese

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bună,

Cu toții suntem IMPORTANȚI!...
Oricare ar fi opinia d-voastră, voi încerca să vă răspund.
Simplu spus... ar fi un alt mod de a vă spune:
”Vă mulțumesc!”

Cu respect,
Dan Duduman