Secretul PERFORMANȚEI

Radio Whisper - Şoapta Ta de Muzică

Radio Whisper | RadioWhisper.com

”Profit Permanent” vă oferă câteva CADOURI motivaționale... Descărcați-le GRATUIT! (Click pe foto)

Aici sunt portofelele d-voastră pentru internet: PayPal şi...

Moneybookers

Postări populare

sâmbătă, 15 noiembrie 2008

Plăteşte-te întâi pe tine


Cei mai mulţi profesionişti ai finanţelor îşi dau seama că este teoretic imposibil să acumulezi mare avere fără acest tip de disciplină şi înţelepciune. Ideea este că, dacă aştepţi ca toţi ceilalţi să fie plătiţi înaintea ta, nu vei ajunge să fii plătit niciodată. N-o să mai rămână din ce.
Dacă trăieşti cu grija să ai destul, nu vei avea niciodată ! Teama te va împiedica să faci paşii fermi de care ai nevoie ca să creezi abundenţa. Astfel, unul dintre primi şi cei mai importanţi paşi pe care trebuie să-i faci este să-ţi tai grija de la rădăcină.
Din acest moment, ia un angajament faţă de tine însuţi că vei ignora toate gândurile de îngrijorare şi te vei plăti pe tine - înaintea oricui altcuiva. În fiecare zi sau săptămână, sau lună, după cum este cazul, completează-ţi un cec. Investeşte în tine însuţi. Ai încredere în tine. Vei avea destul pentru orice altceva.
Vei fi surprins, dar într-un fel sau altul, indiferent de venitul tău, va rămâne întotdeauna destul ca să-ţi plăteşti datoriile. Vei face ajustări invizibile şi înţelepte asupra obişnuinţelor de a cheltui. Vei face noi opţiuni. Şi într-un interval de timp foarte scurt vei ajunge la obiceiul de a te plăti pe tine însuţi întâi, economisind sau investind ceva pentru tine. Vei vedea cum îţi cresc economiile şi averea netă. Te vei găsi într-o nouă concepţie de creare a bogăţiei.
Trebuie neapărat să înţelegi că îngrijorarea ta nu va înceta numai pentru că venitul tău creşte. Există o mulţime de oameni cu venituri enorme care se îngrijorează tot timpul. Secretul este să crezi că magia lucrează în celălalt sens. Trebuie să încetezi să te îngrijorezi, mai întâi, şi apoi vei face tot ceea ce te ajută să creezi belşugul binemeritat.
Adesea sunt mari afaceri şi ocazii minunate care îţi ies în cale. Dar, ca să scoţi avantaje din ele, trebuie să fii deschis, dornic de a vedea, de a face ceva nou, de a încerca ceva diferit.
Evident, asta nu înseamnă să te arunci în afaceri riscante sau să eviţi o examinare atentă, dar înseamnă că uneori trebuie să faci ceva puţin mai deosebit, puţin mai bine, ca să ai ceva mai mult.
A nu-ţi face griji inutile nu-ţi garantează succesul, dar cu siguranţă te ajută să recunoşti mai uşor marile ocazii care îţi ies în cale. Vei fi mult mai dispus să arunci o privire, să examinezi noi opţiuni, noi moduri de a face lucrurile, să vinzi produse sau servicii , sau să-ţi asumi un risc neobişnuit. Devenind mai puţin cinic, mai fără griji, mai receptiv, vei aduce mai multă bucurie în munca ta şi vei deschide uşa pentru mai multă abundenţă în afaceri şi în carieră.
Dr. RICHARD CARLSON - Nu-ţi face griji, FĂ BANI

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bună,

Cu toții suntem IMPORTANȚI!...
Oricare ar fi opinia d-voastră, voi încerca să vă răspund.
Simplu spus... ar fi un alt mod de a vă spune:
”Vă mulțumesc!”

Cu respect,
Dan Duduman