Secretul PERFORMANȚEI

Radio Whisper - Şoapta Ta de Muzică

Radio Whisper | RadioWhisper.com

”Profit Permanent” vă oferă câteva CADOURI motivaționale... Descărcați-le GRATUIT! (Click pe foto)

Aici sunt portofelele d-voastră pentru internet: PayPal şi...

Moneybookers

Postări populare

duminică, 15 martie 2009

Întreprinzătorii şi banii (II)


MOTTO: "Succesul în viaţă înseamnă să ajungi ceea ce îţi doreşti.
Şi poţi face asta doar având toate lucrurile de care ai nevoie pentru îndeplinirea scopului tău, iar pentru a beneficia de lucruri trebuie să ai bani destui să le cumperi.Aşadar, să înţelegi ştiinţa de a te îmbogăţi constituie aspectul cel mai important al întregii cunoaşteri."
WALLACE D. WATTLES - Cum să faci să ai bani
(continuare)
21. Dacă te întinzi mai mult decât îţi permite plapuma, te trezeşti cu cămătarii şi cu investitorii pe cap înainte de a apuca să intri pe piaţă.
22. Nu te gândi de la început la câştig. Consideră că primele luni şi anii de debut sunt necesari formării tale ca om de afaceri.
23. Dacă începi să câştigi de la început este foarte bine dar, când începi o afacere, dacă nu merge în pierdere, poţi considera că ai un succes formidabil.
24. Când pui proprii bani la bătaie în propria firmă, o faci cu scopul de a afla dacă merită să te extinzi, dacă este ceva în care să merite să investeşti ani de muncă şi dacă este de interes pentru piaţă. În cazul în care primele presupuneri se dovedesc eronate, trebuie să înveţi să te descurci în problemele esenţiale legate de acea afacere, însă fără a intra prea mult în detalii.
25. Când ţi se ofereă bani lichizi, împrumuturi sau sfaturi, acceptă-le doar pe cele din urmă. Evită să primeşti banii dar asigură-te că, dacă va fi cazul, vei putea să îi soliciţi cu un alt prilej.
26. Întotdeauna, încearcă să eviţi să fii tu cel care ridică problema banilor. Adu-i pe oameni în situaţia de a ţi-i oferi ei sau de a se gândi să ţi-i ofere.
27. Faptul că cineva este pe calea cea bună, la termen şi foarte hotărât, sunt elementele atrăgătoare pentru oameni şi capital.
28. Numai prin consecvenţă, realism, sinceritate şi onestitate poţi câştiga încrederea investitorilor.
29. Cu cât un investitor ştie mai multe despre firma ta, cu atât va depune mai mult suflet şi entuziasm în a discuta despre ea cu alţi investitori.
30. Singurul mijloc de a menţine bune relaţii cu acţionarii este aceea de a nu le ascunde nimic.
31. Este imposibil să faci rost de bani când eşti disperat. Comportamentul tău îi îndepărtează pe oameni.
32. Când vrei să strângi bani pentru afacerea ta, fă-o din timp.
33. Procedează la adunatul banilor ca la o alergare de cursă lungă, constant şi în rând cu lumea.
34. Norocul şi bucuria ivite acolo unde te aştepţi mai puţin sunt lucruri rare.
35. Norocul nu înseamnă că toată lumea atât aşteaptă: să-ţi facă ţie un bine!
36. Norocul înseamnă să munceşti din greu în meseria, la serviciul sau la firma ta, într-atât încât, mai devreme sau mai târziu, să fii cu adevărat răsplătit pentru asta.
37. Indiferent de modalitatea în care faci rost de bani, fie de la prieteni, fie de la bănci sau investitori, ţine minte un lucru: banii merg la cel aflat în situaţia cea mai puţin grea.
38. Dacă eşti temător şi te agăţi şi cu dinţii de bani, acest lucru va fi sesizat imediat de către clienţi, de funcţionarii băncii sau de investitori, iar sarcina de a-ţi asigura sprijinul lor va fi cu mult mai dificilă. În loc să laşi impresia că eşti doar o firmă în dezvoltare care urmăreşte să atragă capital, trebuie în primul rând să laşi să se vadă că eşti stăpân pe situaţie.
39. Generozitatea şi bogăţia atrag banii spre idei, oameni şi afaceri.
40. Dacă sentimentul încrederii în tine şi în firma ta se face simţit când ai de a face cu oameni cu bani, ei vor reacţiona pozitiv.
41. Când te extinzi, indiferent de natura afacerilor pe care le faci, încearcă să nu diluiezi cu nimic intensitatea farmecului pe care ai reuşit să-l creezi la început. Pune mult suflet în tot ceea ce faci şi... VEI REUŞI !
Concluzie
Trei motive împotriva unui împrumut:
1. Este mai uşor să te menţii în afaceri dacă nu ai datorii.
2. Este mai uşor să ai acces la genul de bani care se acumulează încet dar sigur.
3. Poţi reinvesti banii puşi în circulaţie, în investiţia iniţială.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bună,

Cu toții suntem IMPORTANȚI!...
Oricare ar fi opinia d-voastră, voi încerca să vă răspund.
Simplu spus... ar fi un alt mod de a vă spune:
”Vă mulțumesc!”

Cu respect,
Dan Duduman