Secretul PERFORMANȚEI

Radio Whisper - Şoapta Ta de Muzică

Radio Whisper | RadioWhisper.com

”Profit Permanent” vă oferă câteva CADOURI motivaționale... Descărcați-le GRATUIT! (Click pe foto)

Aici sunt portofelele d-voastră pentru internet: PayPal şi...

Moneybookers

Postări populare

joi, 6 martie 2008

Dăruieşte...dăruieşte...dăruieşte!...


Cînd vei învăţa în chip miraculos cum să-i ajuţi mai bine pe alţii şi nu vei mai permite fricii să hotărască cît de mult simţi că poţi da, vei da mai mult şi întotdeauna vei primi înapoi!... Vei da şi mai mult şi întotdeauna ţi se va înapoia şi mai mult!...Fie că vei da bani, timp, idei, energie sau pur şi simplu dragostea ta, totul îţi va veni înapoi ca să-ţi fie de folos... Pur şi simplu, faptul de a da şi de a primi înapoi exprimă esenţa unei importante legi de funcţionare a Universului - legea RECIPROCITĂŢII - care enunţată simplu, sună astfel: cu cît dai mai mult, cu mult mai mult primeşti!
Cînd tu vei face mai bine în diferite aspecte ale vieţii tale, vei face de asemenea mai mult şi pentru alţii. Vei fi mult mai puţin preocupat de succes, însă- ce ironie!...- vei avea mai mult succes...mult mai mult! Trebuie să crezi că totul va fi bine!...Şi aşa va fi! A da este o energie care nu-i ajută numai pe alţii, ci creează mai mult chiar pentru cel care dă. Este o lege naturală şi adevărată, indiferent dacă cel care dă pricepe sau nu ceea ce se petrece.
Banii înseamnă "circulaţie". Ei trebuie să umble. Cînd eşti înfricoşat sau egoist, sau cînd aduni totul pentru tine, realmente întrerupi circulaţia. Creezi o "conductă înfundată", împiedicînd banii să se întoarcă în direcţia ta. Calea de a face ca mişcarea să se reia este să începi să dai.Fii generos! Plăteşte-i pe alţii bine, susţine nişte acte de caritate...Reflectează! Vezi ce se întîmplă! Lucrurile vor începe să apară ca din senin.
Aceeaşi dinamică este adevărată şi dacă vrei sa-ţi umpli viaţa cu dragoste sau cu orice alt lucru de preţ.Dacă zîmbim cuiva, e foarte probabil ca persoana respectivă să ne răspundă cu alt zîmbet. Dacă loveşti pe cineva, există şanse să fii lovit înapoi. Dacă te porţi amabil, aproape sigur cineva îţi va răspunde cu amabilitate. În schimb, dacă mereu critici tot ce întîlneşti în cale, să te aştepţi să fii şi tu criticat.
Dărnicia are o importanţă fundamentală. Trebuie să te dăruieşti pe tine însuţi. Trebuie să dăruieşti din banii tăi. Trebuie să dăruieşti timp. A da şi a primi sunt două feţe ale aceleiaşi monede. Dacă vrei mai multă dragoste, sau veselie, sau respect, sau succes, sau orice altceva, calea de a le obţine este simplă:DĂ-LE! Nu te îngrijora de nimic! UNIVERSUL ştie ce face! Tot ce dai ţi se va înapoia, în timp, cu dobîndă. Şi acest adevăr fundamental funcţionează atît în lumea văzută, cît şi în cea nevăzută...spirituală!...
"DAŢI ŞI VI SE VA DA!"- spune IISUS HRISTOS!...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bună,

Cu toții suntem IMPORTANȚI!...
Oricare ar fi opinia d-voastră, voi încerca să vă răspund.
Simplu spus... ar fi un alt mod de a vă spune:
”Vă mulțumesc!”

Cu respect,
Dan Duduman